Stap 2: Een eigen branding

Ontwikkel jouw eigen stijl!

Jij moet je lekker voelen in je eigen bedrijf, dus kies een stijl die perfect bij je past. Niemand is zoals jij. Laat dat zien! Wie ben jij? Wat heb jij te bieden? Wat zijn jouw kwaliteiten?

Opdracht​

Maak een moodboard

Een moodboard helpt je om je ideeën te visualiseren en concreet te maken. ‘Waarom zou ik dat doen?’ hoor ik je denken. Een moodboard geeft je ten eerste een helder beeld van jouw wensen. Daarnaast geeft het je een beeld van het totaal plaatje. Ook kun je je ideeën makkelijker over brengen op anderen en helpt het je om inspiratie op te doen. Een moodboard helpt je dus richting te geven onderweg naar jouw doel!

Een paar tips om jouw moodboard te maken…Pinterest

Op Pinterest kun je allerlei inspiratie opdoen voor jouw moodboard. Denk aan verschillende kleuren en stijlen. Neem hier goed je tijd voor en kijk wat jij mooi vindt en vooral wat bij jou past!Canva

Ook op Canva kun je veel inspiratie opdoen voor jouw moodboard. Daarnaast kun je hier ook kant en klare templates vinden die jij met jouw inspiratie kunt vullen.Jouw moodboard​

Het is nu tijd voor jouw moodboard. Wat wil jij uitstralen? Als jij jouw moodboard eenmaal compleet hebt, heb jij vast hele coole ideeën voor de huisstijl, branding van jouw eigen logo, jouw website en je visitekaartje.