Over Sacha

Hallo, ik ben Sacha en ik vertel je graag meer over mijzelf en het werken als ZZP’er in de zorg!

Werken als ZZP’er

Sinds 2019 ben ik actief als ZZP’er in de zorg. Dit was een uitdagende stap, maar ik zou het iedereen aanraden. Daarom wil ik jou graag helpen! Als ZZP’er heb je namelijk enorm veel vrijheid. Geen last meer van een baas die jou alles verteld wat je met doen. Zelf je eigen dag indelen en nog veel meer. Alle voordelen en stappen om te beginnen als ZZP’er in de zorg lees je terug in mijn cursus!

Mijn verhaal

Ik ben Sacha, een vrouw met een missie!
Moeder van 2 kinderen en in het dagelijks leven ZZP`er in de zorg.
In mijn jeugd is de basis voor het werken als begeleider in de zorg al gelegd.
Ik ben opgegroeid in een gezin waar het niet altijd mee zat. Mijn jongere broertje is gediagnosticeerd met een autistische stoornis. En mijn jongste zus is door een vroeggeboorte (geboren met 27 weken) vierzijdig spastisch gebleken. Zij is met 3 jaar in een rolstoel beland. Altijd keek ik aan de zijlijn toe hoe mijn ouders dag na dag, 24 uur per dag deze zorg droegen. Ze waren altijd positief, in die tijd heb ik mijn ouders nooit horen klagen. Maar eerlijk is eerlijk: zoiets trekt wel een wissel op een gezin.
Toen ik begin 20 was ging ik op zoek naar spanning en avontuur en besloot ik het leger in te gaan. Hier heb ik ontzettend veel geleerd over mezelf maar ook over anderen. Het was een bijzondere en zeer leerzame tijd.
Na mijn militaire periode ben ik als begeleider in de zorg gaan werken. Waar ik 12 jaar in loondienst heb gewerkt. Ik merkte dat het heel prettig vond om af en toe te wisselen van doelgroep en mede daardoor heb ik veel ervaring op gedaan.
Sinds 2019 heb ik de stap naar ZZP`er gemaakt.
En daar heb ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad.